Zimní pohár Srchu 2015/2016

Zimní pohár Srchu 2015-2016









Rozpis závodů pořádaných SK Srch  v roce 2015/2016

Závod

Kdy

V kolik

Poznámka

Sršská devítka

4.11.2015

18:00 hodin

 

Zimní pohár Srchu

18.11.2015

18:00 hodin

 

Maraton/Půlmaraton/Čtvrtmaraton

21.11.2015

10:00 hodin

 

Zimní pohár Srchu

9.12.2015

18:00 hodin

 

Zimní pohár Srchu

13.1.2016

18:00 hodin

 

Zimní pohár Srchu

10.2.2016

18:00 hodin

 

Zimní pohár Srchu

9.3.2016

18:00 hodin

 









Trať Zimní pohár Srchu:

 

start i cíl v ul. Pohránovská v Srchu cca 500 m od kabin FC Titanik Srch

 

5 okruhů s mírným převýšením na velmi dobrém asfaltovém povrchu, celý okruh osvětlen pouličním osvětlením, běží se za plného silničního provozu


Mapa okruhu:





Startují:
všichni řádně přihlášení závodníci dle věkových kategorií.

 

Technické zázemí

Šatny a sprchy – v místě prezentace v kabinách FC Titanic SRCH

 

Trať Lidový běh

 

start i cíl v ul. Pohránovská v Srchu cca 300 m od kabin FC Titanik Srch

 

1 okruh s mírným převýšením na velmi dobrém asfaltovém povrchu, celý okruh osvětlen pouličním osvětlením, běží se za plného silničního provozu

 

Startují:
 Všichni řádně přihlášení závodníci dle věkových kategorií. Závodníci startují na vlastní nebezpečí, jsou s vědomi svého zdravotního stavu, budou dbát pokynů pořadatelů a dodržovat vyhlášku o provozu na pozemních komunikacích.

 

Technické zázemí

Šatny a sprchy – v místě prezentace v kabinách FC Titanic SRCH

 

 

Zimní pohár Srchu startovné  20,-  Kč na místě za každý závod jednotlivě

 

Lidový běh zdarma  

                                  

Kategorie Zimní pohár Srchu:

Muži: A do 39 let, B 40-49, C 50-59, D 60 a více
Ženy: E do 34 let, F 35 - 49, G 50 a více let.



 


Hodnocení:

Budou započítány 4 nejlepší dosažené výsledky. Pro vyhodnocení v Zimním poháru Srchu je nutná účast nejméně ve 3 závodech.    


Výsledky:

Budou umístěny na www.sk.srch.cz

 

Informace:

Lubomír Jirásko e-mail: sksrch@sksrch.cz

Jiří Rejl

Josef Jirásko

Přijďte si s námi zaběhat







































































































 
 
 
 
 
Comments